dissabte, 14 de novembre del 2009

cita amb la música...

http://www.clivis-music.com/Fira%20del%20llibre%20de%20m%C3%BAsica%20i%20la%20partitura%20(1).pdf

1 comentari:

  1. Hola Blanca!

    Respecte al que em preguntes sobre el tema de l'alumnat, donat que estem ficats en un projecte sense una aplicació pràctica prevista i directa, crec que el podem definir com més ens convingui. Però si és cert que m'has fet pensar en un parell de detalls interessants.
    Per exemple, el tema de l'edat l'utilitzaria clarament pels nostres interessos: com més grans siguin, més autonomia i profunditat en el projecte els podem exigir, així que el faria més orientat a darrer curs de secundaria, com a "megaprojecte final".
    Però la procedència és un element interessant: vull dir: si fessim un projecte "barroc", és a dir, proposat en el segle XVII, i seguissim el patró barroc occidental, que passaria amb els alumnes xinesos/musulmans/llatinoamericans que podrien haver-hi a la classe? Seria llavors una imposició de pensament eurocèntric i etnocèntric? Hauríem doncs de fer mencions a les diversitats culturals d'aquest mateix segle i periode, d'una manera o altra? Com solucionar-ho? Aaaah! Gran tema per discutir el proper dia!

    ResponElimina